Menu
Eden Hazard signaliserte for bytte mot slutten av kampen mot Portugal da han fikk en kjenning i hamstringen. Foto: Julio Munoz / AP / NTB

Belgia frykter Hazards hamstringskade er seriøs

Både Kevin de Bruyne og Eden Hazard måtte bli byttet ut med skade da Belgia slo Portugal 1-0 i EM søndag. Belgia skal være bekymret for skaden til Hazard.

Av NTB | 28.06.2021 10:39:24

Sport: Begge spillerne skal undersøkes i løpet av mandagen. De Bruyne måtte halte av banen tidlig i 2. omgang med en ankelskade, mens Hazard sa selv fra om at han måtte bli byttet ut i sluttminuttene av åttedelsfinalen.

Fredag spiller laget kvartfinale mot Italia i München. I den kampen kan det være at Belgia at må klare seg uten to av deres desidert største stjerner.

Ifølge nyhetsbyrået DPA frykter belgierne at skaden til Hazard er seriøs. Kantspilleren bekreftet etter kampen at det dreide seg om hamstringen.

– Jeg følte noe i hamstringen min. Jeg tror jeg har noe der. Vi skal analysere skaden, så får vi se skadeomfanget, skal Hazard ha sagt etter kampen.

De Bruyne ble avbildet da han gikk rundt på banen og takket Portugals spillere for kampen da sluttsignalet hadde gått.

Midtbanespilleren fikk en solid trøkk i ankelen da han ble taklet av João Palhinha rett før pause. 30-åringen forsøkte å spille i 2. omgang, men måtte tidlig byttes ut med smertene i ankelen.

(©NTB)

Flere nyheter: