Menu
Vegard Hansen har lenge vært koblet til jobben, og i starten av november bekreftet Kongsvingers daglig leder Espen Nystuen at han hadde vært i samtaler med klubben. Foto: Annika Byrde / NTB

Bekreftet: Vegard Hansen blir ny trener i Kongsvinger

Tidligere Mjøndalen-trener Vegard Hansen ble torsdag presentert som ny trener for Kongsvinger og skal lede klubben i 1. divisjon neste sesong.

Av NTB | 24.11.2022 12:26:43

Sport: 53-åringen møter pressen på Gjemselund stadion torsdag ettermiddag.

Både lokalavisen Glåmdalen og VG meldte i forkant om ansettelsen.

Hansen har lenge vært koblet til jobben, og i starten av november bekreftet Kongsvingers daglig leder Espen Nystuen at Hansen hadde vært i samtaler med klubben. 53-åringen har fortid som spiller i klubben og fikk en sesong KIL-drakta i 1998.

Kongsvinger avsluttet årets sesong på imponerende vis og spilte om opprykk til Eliteserien, men i kvalifiseringsfinalen ble det stopp mot Sandefjord.

Hansen ledet Mjøndalen i 16 år, men måtte i sommer forlate klubben etter skuffende sportslige resultater. Siden har 53-åringen jobbet som fotballekspert hos Discovery.

Eirik Mæland har hatt treneransvaret i Kongsvinger den siste tiden. Han gir seg foran neste sesong til tross for den sterke avslutningen.

(©NTB)