reklame for smiaa
Menu
Lionel Messi, Barcelona og resten av La Liga er snart i gang igjen med fotball. Foto: Joan Monfort, File / AP Photo / NTB scanpix.

Bekreftet: La Liga-start 11. juni med derby, Serie A i gang 20. juni

La Liga starter opp igjen 11. juni med oppgjøret mellom Sevilla og Betis. I Italia blir de første Serie A-kampene spilt 20. og 21. juni.

Av NTB | 29.05.2020 22:32:50

Sport: Det er det spanske fotballforbundet, idrettsdepartementet og La Liga som har kommet til enighet om at den første kampen skal spilles 11. juni. Det blir derbyet mellom Sevilla og Betis.

Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt. Det inkluderer blant annet Real Madrid-Eibar, Real Mallorca-Barcelona og Real Sociedad-Osasuna.

Alle oppgjørene vil bli spilt foran tomme tribuner.

Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

Målet er å være ferdig med sesongen 19. juli.

Det er fire hengekamper som skal spilles den første helgen. Den 27.-runden skal spilles fra mandag 22. juni.

– Datoer og tidspunkter kommer i løpet av de neste dagene, skriver ligaen i en uttalelse.

17. juni spilles cupfinalen i Italia. Semifinalene mellom Inter og Napoli, og Juventus og Milan, må naturligvis spilles før dette.

Også alle kampene i Italia spilles uten tilskuere.

Serie A bekrefter at fotballen begynner å rulle igjen på toppnivå i Italia helgen 20.–21. juni. Det skjer etter tre måneder uten fotball i landet som har vært et av de hardest rammede av koronaviruset.

(©NTB)

Flere nyheter: