Menu
Politiet søker med hund etter knivstikkingen ved Furuset T-banestasjon i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB

Begge de skadde er siktet etter knivstikkinger på Furuset

Begge de to unge mennene som ble skadd i knivstikkingene på Furuset i Oslo mandag, er siktet. Politiet etterforsker hendelsene som drapsforsøk og kroppsskade.

Av NTB | 06.09.2022 11:10:42

Medisin og helse: Den ene mannen er mer alvorlig skadd enn den andre, men begge er utenfor livsfare, opplyser politiet i en pressemelding. De er begge innlagt på sykehus.

Knivstikkingene skjedde i nærheten av Furuset senter i Oslo. Den ene mannen ble funnet ved åstedet, mens den andre ble funnet i en leilighet ikke langt unna.

– Etterforskningen så langt tyder på at det har vært en form for relasjon mellom de to mennene, men det er for tidlig å si hva som var bakgrunnen eller motiv for hendelsen, heter det i pressemeldingen.

Den ene mannen er siktet for drapsforsøk, og den andre er siktet for grov kroppsskade. De siktede vil bli forsøkt avhørt i løpet av tirsdag. Mennene er født i 2003 og 1998.

Politiet mener at en tredje person var til stede da hendelsen skjedde og er svært interessert i å komme i kontakt med vedkommende.

– Politiet arbeider nå videre med innhentet informasjon om hendelsen, blant annet videoovervåking og avhør av vitner og de involverte, skriver politiet.

Flere nyheter: