reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Caroline Graham Hansen og Norges kvinnelandslag må vente til sommeren 2022 før de kan delta i et sluttspill igjen. Foto: Janerik Henriksson / TT / NTB scanpix

BBC: Kvinne-EM i fotball flyttes akkurat ett år

Uefa kommer denne uken til å offentliggjøre at EM-sluttspillet i fotball for kvinner skal avvikles i tiden 6. til 31. juli 2022, melder BBC.

Av NTB | 21.04.2020 19:32:47

Sport: Dermed flyttes sluttspillet akkurat ett år. I utgangspunktet skulle EM i England gjennomføres i tiden 7. juli til 1. august 2021. Det er tidligere besluttet å utsette kvinne-EM ett år fordi det ellers ville kollidert med mennenes EM-sluttspill og OL-turneringen i Tokyo, som begge er utsatt fra 2020 til 2021.

Åpningskampen i kvinne-EM spilles på Old Trafford i Manchester, finalen på Wembley i London. De øvrige kampene spilles på åtte mindre arenaer spredt over England.

Kvartfinalene skal spilles i Brighton, London (Brentfords bane), Wigan og Rotherham, semifinalene i Sheffield (Bramall Lane) og Milton Keynes. Øvrige arenaer er Manchester Citys akademistadion og Southamptons hjemmebane St. Marys.

Norge leder sin kvalifiseringsgruppe klart etter å ha vunnet de fire første kampene og er stor favoritt til å bli EM-klar som gruppevinner. De fire gjenstående kampene spilles om mulig i høst, men hele 2021 er også tilgjengelig for kvalifiseringskamper om det blir nødvendig.

(©NTB)

Flere nyheter: