Menu
Leroy Sané var den store spilleren da Bayern München vant 4-0 over Benfica i Lisboa. Det var uten Julian Nagelsmann på sidelinja. Treneren har influensasymptomer. Foto: Armando Franca, AP / NTB

Bayern vant uten Nagelsmann – treneren med influensasymptomer

Bayern München knuste Benfica 4-0 på bortebane selv om trener Julian Nagelsmann manglet på sidelinja. Han har influensasymptomer.

Av NTB | 20.10.2021 23:37:31

Sport: – Treneren kan dessverre ikke støtte laget på stadion i dag. Han sliter med en influensalignende infeksjon, meldte klubben på Twitter.

– Assistentene Dino Toppmöller og Xaver Zembrod vil overta hans oppgaver i kveld.

Bayern var tilbake på stadion der laget vant mesterligafinalen i 2020, og innkasserte sin tredje strake utklassingsseier i høstens gruppespill. Likevel måtte Bayern vente lenge på målene. Først i det 70. minutt kom ledermålet, satt inn av Leroy Sané direkte på frispark.

Så scoret Bayern tre til på fire minutter fra det 80. minutt. Først nikket Everton ballen i eget mål på innlegg fra Serge Gnabry, før Robert Lewandowski punkterte kampen for godt med assist fra Sané.

Sané satte selv punktum i det 84. minutt, og Bayern München står med ni poeng og 12-0 i målforskjell halvveis i gruppespillet.

(©NTB)

Flere nyheter: