Menu
Bayerns stjernespiss Robert Lewandowski scorer tre mål i mesterligaoppgjøret mot Salzburg i München tirsdag. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Bayern-trener Nagelsmann håper å få beholde stjerneduo

Bayern München-trener Julian Nagelsmann vil svært gjerne beholde stjernespillerne Robert Lewandowski og Thomas Müller lenge. Målet er nye kontrakter for begge.

Av NTB | 09.03.2022 12:25:10

Sport: Med Robert Lewandowskis hattrick og Thomas Müllers to scoringer i tirsdagens overlegne 7-1-seier mot Salzburg i mesterligaen, viste stjerneduoen nok en gang hvilken verdi de har for Bayern München.

Kontraktene til begge spillerne går ut neste år, og Bayern vil strekke seg langt for å beholde begge to.

Den bayerske ballkunstneren Müller (32) har tilbrakt hele sin profesjonelle karriere i klubben, mens 33 år gamle Lewandowski kom i 2014 fra Borussia Dortmund og har siden imponert med sine scoringsrekorder.

Hattricket som Lewandowski scoret i løpet av de første 23 minuttene i tirsdagens mesterligaoppgjør var det raskeste hattricket som er scoret i turneringens historie. Dermed har Bayern Münchens spissjuvel scoret 42 mål så langt denne sesongen, og han er også toppscorer i denne utgaven av mesterligaen med sine 12 scoringer.

– Det kommer ikke som noen overraskelse at jeg gjerne vil beholde begge to i lang tid, sa Bayern-trener Nagelsmann etter storseieren.

– De er i upåklagelig god form og har en utrolig statistikk sammen. Jeg har også et godt forhold til dem, og begge to jobber med å implementere ideene mine i sitt spill på banen. I så måte er jobben min gjort og jeg håper å fortsette med dem. Jeg håper de tenker det samme, og at det skal ordne seg.

Müller ønsket ikke å dvele ved kontraktsmessige spørsmål tirsdag, og uttalte:

– Hva som skjer med de andre vet jeg ikke. Og hva som skjer med meg, vil jeg ikke si.

Lewandowski og Müller vil være nøkkelspillere for det titteljagende laget fra Sør-Tyskland. Nå jakter Bayern på å kunne krone årets sesong med å vinne lagets sjuende mesterligatittel og tiende strake Bundesliga-tittel.

(©NTB)

Flere nyheter: