reklame for Sheiken Bowling
Menu
Robert Lewandowski ønsker å forlate Bayern München. Foto: Michael Probst / AP / NTB

Bayern-topp bekrefter: Lewandowski vil forlate klubben

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic medgir at lagets storscorer Robert Lewandowski har takket nei til kontraktforlengelse og ønsker seg vekk.

Av NTB | 14.05.2022 16:16:12

Sport: Det har versert mange rykter om at Lewandowski nærmer seg en Bayern-exit, og Barcelona skal stå klare til å signere den polske stjernespissen. Kontrakten til Lewandowski går ut sommeren 2023, og 33-åringen ønsker ikke å utvide oppholdet i den tyske storklubben.

– Jeg snakket med «Lewa». Han fortalte meg at han ikke ønsker å akseptere vårt tilbud om å forlenge kontrakten, og at han gjerne vil forlate klubben, sier Salihamidzic til tyske Sky Sports.

Lørdag spilte Lewandowski nok en gang fra start for Bayern i serieavslutningen mot Wolfsburg. Han scoret for 35. gang i ligaen denne sesongen og uttalte seg etterpå om en mulig Bayern-avgang.

– Det er godt mulig det var min siste kamp for Bayern. Jeg kan ikke si det med 100 prosent sikkerhet, men det kan ha vært min siste kamp. Vi ønsker å finne den beste løsningen for meg og klubben, sa Lewandowski til polske Viaplay etter kampen.

Barcelona kan fort bli hans neste stoppested. Det tyske nyhetsbyrået DPA melder lørdag at Lewandowskis agent har kommet til enighet med Barcelona om en treårskontrakt for spissen.

(©NTB)