Menu
Serge Gnabry ble tomålsscorer da Bayern München knuste Köln 4-1. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix

Bayern tok tilbake tabelledelsen med storseier mot Köln

Bayern München ledet 3-0 allerede etter tolv minutter og vant til slutt 4-1 borte mot Köln i 1. Bundesliga søndag. Dermed er laget tilbake på tabelltopp.

Av NTB | 16.02.2020 21:31:08

Sport: RB Leipzig overnattet på topp etter å ha slått Werder Bremen 3-0 lørdag. Laget fra München ville ikke være noe dårligere og matchet Leipzigs tre mål på bare tolv minutter.

Robert Lewandowski, som har bøttet inn mål denne sesongen, brukte bare to minutter på å gi Bayern ledelsen mot Köln. Den polske spissen kombinerte flott med sine lagkamerater og ble til slutt servert av Thomas Müller før han banket ballen opp i nettaket. Det var bare starten av Bayerns målshow.

I kampens femte minutt var ledelsen doblet, nok en gang etter flotte kombinasjoner og målgivende fra Müller, men denne gangen var det Kingsley Coman som satte ballen i mål.

Sju minutter senere, bare tolv minutter ut i kampen, kom dagens tredje for Bayern. En corner på bakre stolpe ble tatt ned av Serge Gnabry, som dro seg inn mot midten av banen og fyrte knallhardt av fra like innenfor 16-meteren. Ballen suste inn i hjørnet.

Det var lite som tydet på at Köln skulle svare på Bayerns kanonade, men Tysklands topplag måtte vente helt til det hadde gått 66 minutter før de fikk nettsus igjen. Igjen var det Gnabry som banket ballen i hjørnet etter å ha dratt seg inn i banen.

Mark Uth pyntet på resultatet for Köln like etterpå, men med 4-1-seieren er Bayern igjen poenget foran RB Leipzig på toppen av 1. Bundesliga. Erling Haalands Borussia Dortmund er på tredjeplass ytterligere tre poeng bak.

Den andre kampen i 1. Bundesliga søndag ble en langt tammere affære da Schalke forspilte en mulighet til å ta innpå i kampen om mesterligaplassene, ettersom det kun ble 0-0 borte mot Mainz.

(©NTB)

Flere nyheter: