reklame for smiaa
Menu
Bayern-keeper Manuel Neuer forhandler om ny kontrakt. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix

Bayern-stjerne ut mot påståtte kontraktslekkasjer

Bayern München-keeper Manuel Neuer er irritert over at påståtte detaljer rundt hans egne kontraktsforhandlinger har havnet i mediene.

Av NTB | 19.04.2020 11:02:26

Sport: 34-åringen, som er lagkaptein i Bayern, setter i et videointervju med avisen Bild am Sonntag ord på frustrasjonen han kjenner på.

Også agent Thomas Kroth uttaler seg i intervjuet, og i fellesskap avviser de to påstander som har fremkommet om lengden og verdien på kontrakten det forhandles om.

Blant annet har det vært meldt at veteranen Neuer skal ønske seg en femårskontrakt.

– Det er klart for meg at det er utopisk å presse klubben for å få en femårskontrakt, hvilket angivelig skal være tilfellet, sier Neuer.

– I en alder av 34 år kan jeg ikke forutse hvordan jeg er som 39-åring, fortsetter han og hevder videre at spekulasjonene som har versert ikke «gir noen mening».

Han kaller også påstandene om et lønnskrav på 20 millioner euro for «helt gale».

Den tyske landslagskeeperen kom til Bayern fra Schalke i 2011. 34-åringen har kontrakt med mesterklubben fram til 2021.

Nå gir keeperveteranen uttrykk for at han håper en ny avtale kan bli en vinn-vinn-situasjon for både han selv og klubben. Samtidig er han åpenbart ikke fornøyd med at kontraktsdetaljer, selv om de ikke stemmer, har havnet i pressen.

– Det har alltid vært viktig for meg å ha tillit til samarbeidet med dem som sitter i ledende posisjoner – så lojalt som jeg har behandlet klubben både som spiller og kaptein. Dersom ting nå tas i offentligheten, er det noe som påvirker det som har med takknemlighet å gjøre, sier Neuer.

Det gjør heller ikke agent Kroth.

– For oss handler det ikke om å presse noen opp mot veggen, men heller om helt grunnleggende til, sier han til Bild am Sonntag.

Agent Kroth hevder han selv og Neuer har vært fleksible med hensyn til kontraktslengden i samtalene som har vært gjennomført så langt.

Han deltar ikke selv i kontraktsforhandlingene. Derfor vil han ikke rett fingeren mot en spesiell person med hensyn til eventuelle lekkasjer.

(©NTB)

Flere nyheter: