Menu
Erling Braut Haaland blir en dyr spiller å kjøpe fra Dortmund. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Bayern-sjefen tviler på Haaland-kjøp: – Gjør deg litt svimmel

Bayern Münchens klubbdirektør Oliver Kahn har liten tro på at klubben har råd til å sikre seg Erling Braut Haaland til sommeren.

Av NTB | 17.04.2022 14:04:34

Sport: Grunnen skal være kostnadene knyttet til å hente den norske storscoreren. Det forteller den tidligere toppkeeperen i et intervju med tyske Sport1.

– Haaland-avtalen snakkes det ofte om. Den gjør deg litt svimmel. Det er deler av avtalen som er veldig langt unna hva vi forestiller oss. Det er finansielle dimensjoner som overgår vår fantasi, sier Kahn.

Tidligere har Haalands agent Mino Raiola nevnt Bayern som en av fire klubber som kan sikre seg Borussia Dortmund-spissen. I tillegg til Bayern lanserte Raiola den engelske ligamesteren Manchester City, samt de spanske storklubbene Real Madrid og Barcelona, som aktuelle kandidater til å signere Haaland.

I Barcelona-leiren er det også blitt stilt spørsmål om klubben har råd til å skaffe seg Dortmunds toppscorer.

Katalanerne har istedenfor blitt sterkt koblet til Bayerns storscorer Robert Lewandowski. Polakkens kontrakt med den tyske storklubben går ut om et drøyt år, og Bayern sliter med å komme til enighet om en forlengning av Lewandowskis avtale.

(©NTB)