Menu
Alexander Straus skal være ønsket som trener for den tyske fotballklubben Bayern Münchens kvinnelag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Bayern ønsker seg Brann-sjef Straus

Bayern München har siktet seg inn på Brann-trener Alexander Straus og vil hente ham til den tyske klubbens kvinnelag, melder Bergensavisen og TV 2.

Av NTB | 19.05.2022 12:15:55

Sport: Jens Scheuer var nylig ferdig som Bayern-trener etter tre år i jobben. BA var torsdag først med nyheten om at Brann er blitt kontaktet med formål om å få Straus til Tyskland.

Senere bekreftet Branns daglig leder Christian Kalvenes interessen.

– Vi har fått en henvendelse fra Bayern München, og bekreftet at vi har mottatt den. Vi har gitt beskjed om at vi skal ta en prat internt før vi melder tilbake til dem, sier Kalvenes til TV 2.

Straus har de siste sesongene ledet Brann-kvinnene til suksess i ligaen. I fjor ble det seriegull og cupfinaletap for Vålerenga.

– Et lag som opplever suksess har attraktive trenere og spillere, og det er klart at det er interesser rundt dem, sa styreleder for Brann-damene, Pål Hafstad Thorsen, til BA.

Straus har ikke villet kommentere opplysningene. Brann står med åtte seirer og én uavgjort på de første ni kampene av årets sesong i Toppserien.

(©NTB)