Menu
David Alaba har vunnet mye med Bayern München, senest Champions League i august. Nå tyder alt på at østerrikeren bytter klubb. Foto: Matthew Childs / AP / NTB

Bayern gir opp å forlenge med United-aktuell stjernespiller

Flere britiske medier hevder at Manchester United har vært i kontakt med David Alaba. Nå skal Bayern München ha gitt opp å beholde 28-åringen.

Av NTB | 23.12.2020 10:53:26

Sport: Blant annet Daily Mail og Manchester Evening News har nylig omtalt at Ole Gunnar Solskjærs lag skal være den siste i rekken av storklubber som er ute etter å signere den anvendelige forsvarsspilleren.

Real Madrid, Barcelona, PSG, Chelsea og Manchester City skal være blant klubbene som er interessert i å sikre seg spilleren med over 400 kamper for Bayern.

Nå tyder alt på at Alaba er ferdig i den tyske fotballgiganten etter nye uttalelser fra den tidligere storkeeperen og kommende Bayern-direktøren Oliver Kahn.

– Vi har rullet ut den røde løperen til David Alaba, men David og hans agent Pini Zahavi har ikke entret den. Så nå har vi rullet løperen sammen igjen, sier Kahn til Sport Bild, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Alaba har vært en viktig brikke i Bayern i nærmere et tiår og har vunnet flere titler med klubben. Hele ni ligatitler, seks cuppokaler og to mesterligatriumfer har Alaba vært med på i Bayern. Nå ser det ut til at partene skilles.

(©NTB)

Flere nyheter: