Menu
Det gikk mandag røft for seg både på og utenfor banen for Malis kvinnelandslag i basketball-VM. Her har Sika Kone (t.v.) akkurat blitt truffet i ansiktet av en ball i tapet for Serbia. Foto: Rick Rycroft / AP / NTB

Basketball: Lagkamerater i slagsmål etter VM-tap

Det gikk hardt for seg for enkelte på Malis kvinnelandslag i basketball etter et nederlag i VM-sluttspillet i Australia. To spillere havnet i slåsskamp.

Av NTB | 27.09.2022 07:50:58

Sport: De spesielle scenene oppsto like etter kampslutt. Serbia-spiller Sasa Cado var midt i et intervju da det brøt ut fullt drama bak henne for åpent TV-kamera.

Man kunne plutselig se knyttnever fly gjennom lufta. Tre ganger slo Salimatou Kourouma etter en lagkamerat før andre Mali-spillere skilte dem fra hverandre.

Det internasjonale basketballforbundet (Fiba) har åpnet disiplinærsak. Så snart nødvendige undersøkelser er gjort, vil det komme eventuelle sanksjoner.

Mali tapte mandagens kamp 68-81. Det afrikanske laget har tapt samtlige fire gruppekamper i VM-sluttspillet i Sydney og møter Canada til et siste oppgjør tirsdag.

Det er andre gang Mali er med i VM i basketball for kvinner. I år deltar landet fordi Nigeria trakk seg fra mesterskapet på grunn av administrative problemer.

(©NTB)

Flere nyheter: