reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Los Angeles Dodgers Corey Seager jubler etter å ha blitt kåret til World Series MVP. Foto: Eric Gay / AP / NTB

Baseballstjerne testet positivt for korona, jublet sammen med Dodgers-spillerne

Baseballaget Los Angeles Dodgers slo Tampa Bay Rays 3-1 i den sjette kampen i World Series og sikret seg sin første tittel siden 1988 med 4-2 sammenlagt.

Av NTB | 28.10.2020 12:37:59

Sport: Det var likevel lagets superstjerne Justin Turner som kom i fokus etter først å ha forlatt spillerbenken på grunn av en positiv koronatest midt under den sjette finalen i Texas. Senere brøt han helt klart koronareglene fordi han feiret sammen med lagkameratene.

Det var Dodgers sjuende tittel, men tilhengerne har måttet vente i hele 32 år siden sist gang det skjedde.

Laget har vært i tre World Series-finaler de siste fire årene og gått tapende fra finalene i både 2017 og 2018. Denne gangen var det derimot ingen tvil.

Dodgers’ shortstopper Corey Seager ble utnevnt til World Series mest verdifulle spiller (MVP). Han sto blant annet for to homerun i de seks finalekampene mot Tampa Bay Rays.

Kampene er blitt spilt på nøytral grunn i Arlington, Texas på grunn av koronapandemien.

– Dette var bare helt fantastisk. Hva dette laget har prestert denne sesongen, gjennom grunnserien, og gjennom sluttspillet hvor vi lå under 1-3 og slo tilbake. Den innsatsen og energien dette laget har stått for har vært utrolig morsomt å være med på, sa Seager.

– Det har vært en bittersøt aften for oss. Vi er glade for at det hele er over. Jeg vil benytte anledningen til takke våre spillere for at vi har klart å gjennomføre denne sesongen, sa MLB-sjef Rob Manfred.

Etter kampen sto plutselig Turner sammen med lagkameratene og feiret. Han holdt i trofeet, snakket med lagkameratene, var med på lagbildet og klemte og kysset fruen.

– Glem alt det der, han er en del av laget. Vi vil ikke utestenge ham fra noe, sa lagkameraten Mookie Betts.

Etter feiringen skrev Turner selv på sosiale medier hva som hadde skjedd.

– Takk til alle som har hørt fra seg. Jeg har det bra og har ingen symptomer. Jeg fikk akkurat oppleve alt av følelser man kan forestille seg. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg ikke kunne være der ute og feire med gutta! Jeg er så stolt over dette laget, og jeg er utrolig glad på byens vegne, skrev Turner på Twitter.

Dodgers har vært det beste laget også i grunnserien og tok en fortjent seier selv om det så stygt ut underveis. Laget lå blant annet under 1-3 sammenlagt i semifinalen mot Atlanta Braves, men kom tilbake.

Turner måtte gi seg halvveis i tirsdagens kamp på grunn av en positiv koronatest. Det var for øvrig den første positive testen i MLB etter man sendte lagene i «koronaboblen» for å få gjennomført årets sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: