Menu
Bård Finne var med å vinne seriebronse med Vålerenga i fjor. Nå vender han hjem til Bergen for spill i Brann. Foto: Terje Pedersen / NTB

Bård Finne tilbake i Brann: – Ekstremt lyst til å være med på dette prosjektet

Brann fortsetter å forsterke laget i sin desperate redningsaksjon i Eliteserien. Torsdag signerte Bård Finne en fireårsavtale med klubben.

Av NTB | 05.08.2021 17:31:48

Sport: Bergenseren vender hjem fra en benketilværelse i danske Sønderjyske. 26-åringen forlot Brann til fordel for et proffeventyr i Köln og tysk fotball i 2013.

Tre år senere kom Finne tilbake til Eliteserien, men den gang falt valget på Vålerenga. Der var han til og med 2020-sesongen.

– Jeg er virkelig glad for å være tilbake i Brann. Jeg har ekstremt lyst til å være med på dette prosjektet, og i første omgang bidra til at vi berger plassen i år, sier Finne til Branns nettsted.

Brann ligger helt sist på tabellen med sju poeng på 14 kamper. Bergensklubben har gjort flere grep på overgangsmarkedet for å gjøre laget rustet til en nervepirrende høst.

Sivert Heltne Nilsen er ventet å gjøre comeback som Brann-spiller innen få dager. Han slipper fredag ut av innreisekarantene og kan fullføre sin medisinske test.

(©NTB)