Menu
Memphis Depay sørget for Barcelona-seier mot Elche. Foto: Alberto Saiz / AP / NTB

Barcelona vendte til seier mot Elche

Barcelona har funnet formen i La Liga, men i søndagens oppgjør mot Elche fikk de slite for seieren. Katalanerne ble liggende under, men snudde til 2-1-seier.

Av NTB | 06.03.2022 18:18:40

Sport: Hjemmelaget Elche holdt godt unna og bet godt fra seg før pause. I det 44. minutt ble Fidel spilt gjennom, og kantspilleren var sikker alene med Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen.

Seieren satt langt inn for Barcelona, som utlignet etter en times spill ved Ferran Torres. Spanjolen, som kom fra Manchester City i januar, endte plutselig opp med ballen alene midt i feltet og styrte inn 1-1.

I det 84. minutt kom vinnermålet for Barcelona på straffespark. Elches høyreback Antonio Barragan brukte albuen i boksen for å dunke ballen ut av spill, og etter en VAR-sjekk fikk Barcelona straffespark. Fra elleve meter var Memphis Depay sikker. Nederlenderen sendte keeper feil vei og banket ballen opp i motsatt hjørne.

Elche ropte selv på straffespark ved to anledninger på tampen av kampen, men fikk ikke gehør fra kampleder. Like før slutt fikk Elche også en kjempemulighet på dødball, men Ter Stegen avverget sjansen med en kjemperedning.

(©NTB)