Menu
Joan Laporta og Barcelona snyter Chelsea for nok en stjernesignering. Her smiler Barcelona-presidenten sammen med den tidligere storspilleren Thierry Henry. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB

Barcelona vant dragkampen om Koundé

Sevilla og Barcelona har kommet til enighet om en overgang for Jules Koundé. Nok en gang sikrer katalanerne en spiller som var høyaktuell for Chelsea.

Av NTB | 28.07.2022 19:10:46

Sport: Barcelona bekrefter enigheten på sine nettsider. De opplyser ikke om overgangssum.

De skriver videre at den medisinske testen og kontraktsigneringen fortsatt gjenstår før overgangen er i boks.

Koundé har imponert stort for Sevilla siden han ankom klubben i 2019 og har vært ettertraktet av flere klubber under sommerens overgangsvindu.

Chelsea har vært ute etter Koundé siden i fjor sommer, men franskmannen ville til Barcelona.

Katalanerne knabbet også Raphinha foran nesa på Chelsea, som tidligere i sommer var interessert i både Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé. Begge endte opp med å signere for Barcelona.

I tillegg hentet Barcelona midtstopper Andreas Christensen som bosmanspiller fra nettopp Chelsea. Koundé og Christensen forsterker Barcelona-forsvaret, med Clément Lenglet på lån i Tottenham og med Samuel Umtiti på vet ut dørene på Camp Nou.

Franck Kessié var Barcelonas aller første sommersignering. Han kom som bosmanspiller fra Milan, til tross for interesse fra Chelsea.

Barcelona er ute etter César Azpilicueta og Marcos Alonso, men det spørs om Chelsea selger spanjolene til den spanske storklubben med det første.

(©NTB)

Flere nyheter: