Menu
Barcelona-trener Xavi Hernandez var lite fornøyd mandag. Foto: Joan Monfort / AP / NTB

Barcelona-trener ut mot egne spillere etter sjokknederlag: – Vi er rasende

Barcelona-trener Xavi er forbannet og stiller spørsmål ved egne spilleres mentalitet etter 0-1-smellen hjemme mot nedrykkstruede Cádiz i La Liga mandag.

Av NTB | 19.04.2022 10:04:30

Sport: Seriesjokket kom kun få dager etter at den spanske storklubben ble sendt på hodet ut av europaligaen av Jens Petter Hauges Eintracht Frankfurt.

Tapet mot Cádiz betyr at Barcelona fortsatt er nummer to i den spanske ligaen, men avstanden til Real Madrid er nå på hele 15 poeng. Sevilla og Atlético Madrid er i tillegg à poeng med katalanerne, mens Betis er kun tre poeng bak.

Dermed lever kampen om de siste mesterligabillettene i høyeste grad når seks serieomganger gjenstår. Barcelona har én kamp til gode, men kan likevel ikke følge seg for trygg.

– Vi er rasende. Vi gikk glipp av en gyllen mulighet til å få luke i kampen om Champions League-plassene og sørge for at vi er med i tittelkampen. Nå har vi nesten sagt farvel til La Liga-tittelen, sier Xavi ifølge avisen Mundo Deportivo.

Han stiller spørsmål ved spillernes mentalitet.

– Laget burde vist mer vilje, entusiasme og vinnerlyst, sier Barcelona-sjefen.

– Det handler ikke om holdninger, for spillerne vil gjerne, men vi må vise mer konkurranselyst og viljestyrke, fortsetter han.

Barcelona har generelt fått mye ros siden Xavi overtok som trener etter Ronald Koeman i november i fjor. Tidligere denne sesongen ble Real Madrid slått 4-0 på bortebane i ligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: