Menu
Barcelonas Ronald Araujo sliter med skade. Foto: Joan Monfort / AP / NTB

Barcelona-stjerne må opereres – mister trolig Qatar-VM

Barcelonas Ronald Araujo må gjennom et inngrep etter at han pådro seg en lårskade nylig. Dermed er han etter alle solemerker uaktuell for VM-spill for Uruguay.

Av NTB | 26.09.2022 18:10:51

Medisin og helse: Barcelona bekreftet mandag at Araujo skal opereres. Skaden oppsto helt i starten av Uruguays privatlandskamp mot Iran i forrige uke.

Ifølge spanske medier blir Araujo plassert på sidelinjen imellom to og tre måneder. Det betyr i så fall at han ikke får med seg det kommende VM-sluttspillet i Qatar.

Araujo skal i samråd med Barcelonas medisinske støtteapparat ha valgt operasjon framfor det som beskrives som en mer konservativ behandling av lårskaden.

Inngrepet vil bli gjennomført i finske Åbo, melder den spanske fotballgiganten. Det varsles også en ny oppdatering på lengden på Araujos skadeavbrekk etter at operasjonen har funnet sted.

Midtstopperen signerte nylig en forlenget kontrakt med Barcelona. Den nye avtalen strekker seg fram til 2026 og inneholder blant annet en utkjøpsklausul på over én milliard norske kroner.

(©NTB)