Menu
Ferran Torres feirer med lagkamerater etter å ha gitt Barcelona 1-1 mot Eintracht Frankfurt. Foto: Michael Probst / AP / NTB

Barcelona reddet uavgjort i Tyskland

Et praktmål tok Eintracht Frankfurt i føringen mot Barcelona, men vertene greide ikke å stoppe Ferrán Torres fra å gjøre 1-1 i europaligaens kvartfinale.

Av NTB | 07.04.2022 23:49:34

Sport: Ansgar Knauff fikk Eintracht-fansen til å eksplodere i glede få minutter etter hvilen. En corner falt ned foran føttene hans utenfor Barcelona-boksen, og derfra sendte han ballen i målhjørnet med stor kraft.

Hjemmelaget kunne doblet ledelsen, men i stedet skulle favoittene fra Barcelona få med seg et bruktbart resultat. Det sørget Torres for i det 66. minutt. Den tidlgere Manchester City-spilleren styrte inn 1-1 på en pasning fra Frenkie de Jong.

Eintracht Frankfurt måtte spille underkant av et kvarter med ti mann. Tuta fikk sitt andre gule kort, men tyskerne kjempet likevel ufortrødent videre i jakten på seier.

Jens Petter Hauge enret gresset for vertene få minutter før utvisningen.

Barcelona er tippet å vinne europaligaen. Storklubben havnet i turneringen etter den pinlige exiten fra Champions League-gruppespillet i fjor høst.

West Ham eller Lyon blir semfinalemotstander for Barcelona hvis jobben fullføres i neste ukes returoppgjør på Camp Nou. Jarrod Bowen ga West Ham ledelsen tidlig i andre omgang, men London-klubben klarte ikke å holde unna.

Tanguy Ndombele utlignet for de franske gjestene på en retur med en halv omgang igjen. West Ham gikk inn til pause med et redusert lag. Aaron Cresswell fikk rødt kort etter å ha felt Moussa Dembélé og frarøvet Lyon en scoringssjanse.

Det endte 1-1 mellom RB Leipzig og Atalanta tidligere torsdag, mens Braga slo Rangers 1-0.

(©NTB)

Flere nyheter: