Menu
Jadon Sancho blir neppe Manchester United-spiller i dette overgangsvinduet. Foto: Bernd Thissen/Pool via AP / NTB scanpix

Barcelona og Dortmund ber Solskjær glemme stjernekjøp

Ole Gunnar Solskjær får klar beskjed fra både Borussia Dortmund og Barcelona om at Jadon Sancho og Ousmane Dembélé ikke blir solgt før overgangsvinduet stenger.

Av NTB | 02.10.2020 18:38:04

Sport: Sancho har vært et hett navn på Old Trafford i hele sommer, men Manchester United skal ikke ha vært villige til å møte prislappen Dortmund har satt på den unge vingen.

Den siste tiden har i tillegg Barcelonas Ousmane Dembélé blitt satt i forbindelse med en overgang til United.

Overgangsvinduet stenger 5. oktober, og britiske medier har de siste dagene rapportert om at United jobber med et siste framstøt for å sikre seg særlig Sancho. Fredag bekreftet da også Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc at det har vært kontakt mellom klubbene, men han var samtidig klar på at det ikke blir noen overgang i dagene som kommer.

– Vi har selvsagt hatt samtaler med Manchester, men alt som er å si om denne saken, har allerede blitt sagt fra vår side, sa han ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Det kommer ikke til å forandre seg på tre dager, tilføyde Dortmund-toppen.

Ifølge Sky Sports skal arbeidsgiveren til Erling Braut Haaland tidligere denne uken ha avslått et bud på rundt 1 milliard kroner.

– Det pågår ingen forhandlinger med Manchester United. Han (Dembélé) er en spiller vi setter vår lit til, sa han.

– Vi håper å dra nytte av hans fotballferdigheter. Jeg er overbevist om at han får et strålende år med oss, tilføyde han.

23 år gamle Dembélé, som har slitt med mange skader etter overgangen fra Borussia Dortmund, har vært ryktet bort fra Barcelona.

Nå kan mye tyde på at han blir værende likevel. Dermed må Ole Gunnar Solskjær eventuelt se etter andre forsterkninger enn både Dembélé og Sancho.

– Jadon har en lett forkjølelse. Vi får se, sa trener Lucien Favre fredag.

Sancho sto også over supercupkampen mot Bayern München onsdag.

Solskjær sa dette da han fredag fikk spørsmål om Uniteds jakt på overgangsmarkedet:

– Jeg vil ikke gå inn på det. Alt mitt fokus er på søndagens kamp. Klubben jobber alltid hardt for å ha en så bra stall som mulig. Skjer det noe, vil dere høre det, svarte Solskjær.

Da Barcelona fredag presenterte den nederlandske nyervervelsen Sergiño Dest, ble Manchester Uniteds interesse for Ousmane Dembélé et tema. Svaret fra sportsdirektør Ramon Planes var ikke til å misforstå.

Det er usikkert om 20 år gamle Sancho, som scoret 17 mål i Bundesliga sist sesong, blir å se på banen når Dortmund møter Freiburg hjemme i ligaen lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: