reklame for Sheiken Bowling
Menu
Pedri og resten av Barcelona nærmer seg en ny Champions League-exit i gruppespillet. Foto: Joan Monfort / AP Photo / NTB.

Barcelona mot ny Champions League-exit: – Avhengig av et mirakel

Etter Barcelona spilte 3–3 hjemme mot Inter onsdag, begynner det å se veldig vanskelig ut for katalanerne å avansere videre fra gruppespillet i mesterligaen.

Av NTB | 13.10.2022 07:51:09

Sport: «Barça er avhengig av et mirakel», skriver spanske AS. Inter må avgi poeng hjemme mot Viktoria Plzen for at Barcelona skal ha et lite håp.

– Fotball er et spill med feil, og i dag forsvarte vi oss dårlig. I første del var intensiteten utmerket. Vi måtte fortsette, men vi fikk betale dyrt for våre feil. Veldig alvorlige feil som kostet oss kampen, sa Barcelona-trener Xavi ifølge Mundo Deportivo.

– Kanskje prosessen i Europa er større enn vi trodde, la han til.

Barcelona røk også ut i gruppespillet av mesterligaen forrige sesong, også da for Bayern München og portugisiske Benfica.

– En skuffelse. Det var en vanskelig gruppe, men vi måtte strebe etter mer etter alle signeringene som har blitt gjort. Det er ikke matematisk umulig, men det er veldig vanskelig, sa kaptein Sergio Busquets ifølge Mundo Deportivo.

I sommer var det full kjøpefest i den katalanske hovedstaden. Barcelona signerte Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Koundé, Andreas Christensen, Franck Kessié, Héctor Bellerín og Marcos Alonso.

(©NTB)

Flere nyheter: