reklame for smiaa
Menu
Tidligere Barcelona-legende Xavi Hernandez har testet positivt for korona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB scanpix

Barcelona-legende testet positivt for korona

Den tidligere Barcelona-stjernen og nåværende fotballtrener i Qatar Xavi Hernandez er bekreftet smittet av koronaviruset.

Av NTB | 25.07.2020 16:33:03

Sport: – For noen få dager siden etter en protokoll i Qatar Stars League testet jeg positivt på den siste covid 19-testen, sier Xavi i et twitter-innlegg.

Selv om spanjolen føler seg bra, vil han ikke få returnere til trenerjobben i den Qatarske klubben Al-Sadd med det første.

– Heldigvis føler jeg meg bra, men jeg kommer til å være isolert til jeg får et klarsignal om noe annet. Når helsemyndighetene tillater det, så er jeg veldig klar for å returnere til min daglige rutine og tilbake på jobb, sier Xavi.

40-åringen har ledet Al-Sadd siden mai i fjor. Før det spilte han fire sesonger for klubben.

I januar var han i forhandlinger med gamleklubben Barcelona om en potensiell trenerjobb i den katalanske byen. Da la 40-åringen ikke skjul på at hans drøm er å trene storklubben. Istedenfor ble Quique Setién ansatt.

Xavi vant hele åtte ligatitler, fem mesterligatitler og tre spanske cuptitler med Barcelona. I tillegg ble han verdensmester med Spania i 2010, samt europamester i 2008 og 2012.

(©NTB)

Flere nyheter: