Menu
Caroline Graham Hansen og de andre Barcelona-spillerne får skryt ikke bare for oppvisningen i den spanske supercupfinalen, men for det de gjorde etterpå. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Barcelona-kvinnenes gest hylles i Spania

Barcelonas kvinnelag herjet i supercupfinalen søndag, men hylles for det spillerne gjorde etterpå. «Sport er vidunderlig», skriver Marca over førstesiden.

Av NTB | 25.01.2022 20:51:19

sport: Det er over et bilde av Barcelona-spillerne som etter 7-0-seieren over Atlético Madrid kaster motstanderens Virginia Torrecilla høyt opp i lufta, for å ønske henne velkommen tilbake etter å ha vunnet kampen mot hjernekreft.

Torrecilla, som er tidligere Barcelona-spiller, fikk kreftdiagnosen i 2020 og gjennomgikk en operasjon for å fjerne en svulst i hjernen. Søndag spilte hun sin første kamp på 683 dager da hun ble byttet inn mot slutten av den allerede tapte kampen.

Hennes forrige kamp var for Spanias landslag mot England i mars 2020.

Caroline Graham Hansen var finalens store spiller med hattrick, mens Ingrid Syrstad Engen også kom på scoringslista. Etter kampslutt samlet Barcelona-spillerne seg rundt Torrecilla.

Klubben la ut et bilde av det som fulgte på sin Twitter-konto.

Torrecillas satte pris på gesten.

– Dere fortjener alt bra som hender dere. Dere er et stort lag, men framfor alt eksempler til etterfølgelse. Kvinneidretten tjener på å ha lag som dere. Dyp beundring, tvitret hun.

(©NTB)

Flere nyheter: