Menu
Barcelonas Jordi Alba scoret 1-0-målet borte mot Napoli i europaligaen torsdag. Foto: Gregorio Borgia / AP / NTB

Barcelona avgjorde med flotte mål mot Napoli

Barcelona viste noe av sin gamle storhet da laget tok seg videre i europaligaen med sterke 4-2 borte mot Napoli og 5-3 sammenlagt.

Av NTB | 24.02.2022 23:15:53

Sport: Jordi Alba satte 1-0 for Barcelona på en effektiv kontring etter åtte minutter. Napoli hadde corner, men Pierre-Emerick Aubameyang snappet ballen og stormet i angrep sammen med Adama Traoré. Sistnevnte klarte å pirke ballen videre til Alba på kanten. Han scoret sikkert.

Fem minutter senere slo Barca til på nytt med mål fra øverste hylle. Ferrán Torres flikket ballen med hælen til Frenkie de Jong. Nederlenderen fikk gå over halve banen og stille inn siktet, og fra 20 meter avsluttet han med å skru ballen i mål.

Lorenzo Insigne reduserte etter 23 minutter for Napoli, men det var bare et lite blaff. Barcelonas stopperveteranen Gerard Piqué var med opp på en corner og gjorde 3-1 på effektivt spissvis da han dro seg fri inne i feltet. Det er lenge siden Napoli har sluppet inn tre baklengs på en omgang på sin hjemmebane.

Traoré var nok en gang nest sist på ballen da Aubameyang satte 4-1-målet etter en snau time, men også de Jong var delaktig i scoringen da han effektiv hoppet over ballen som havnet hos Aubameyang.

Napoli fikk pynte på resultatet med Matteo Politanos redusering, til liten nytte.

(©NTB)

Flere nyheter: