Menu
Kristian Aasvold var beste nordmann på 2. etappe i Cro Race. Det ble drama om etappeseieren da Pierre Barbier feilaktig trodde han hadde vunnet. Jonathan Milan ble utropt som vinner med en margin på fire tusendels sekund. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Barbier jublet for sin første proffseier – slått med fire tusendeler

Pierre Barbier kom voldsomt på oppløpet og jublet for seier på 2. etappe i sykkelrittet Cro Race. Så viste det seg at han var slått med noen millimeter.

Av NTB | 28.09.2022 18:00:58

Sport: Målfotoet viste at italienske Jonathan Milan ble etappevinner med en margin på fire tusendels sekund til franskmannen.

Da hadde Barbier ikke bare løftet hendene i triumf i målområdet, han hadde rukket å bli gratulert av både lagkamerater i B&B-laget og av rivaler, og latt seg TV-intervjue som vinner.

Milan ledet mot slutten av oppløpet, men Barbier kom fort bakfra. På de siste meterne klarte Milan å svare, og Barbier forregnet seg da han trodde han var først. Milan vant også åpningsetappen tirsdag og leder sammenlagt 14 sekunder foran Barbier.

Kristian Aasvold fra HPH ble best av nordmennene onsdag med 24.-plass. Markus Hoelgaard sto av før start, men de fire gjenværende nordmennene kom inn med hovedfeltet.

(©NTB)