Menu
FOTO: TripAdvisor

Banken Hotel blir en del av Smarthotel

Hotellkjeden har fra før hoteller i Oslo, Tromsø, Hammerfest, Forus, samt partnerhotellet Bergen Harbour Hotel i Bergen. Nå kommer også Haugesund som en av destinasjonene.

Av Egil M Solberg | 01.03.2019 14:34:10

Næringsliv: – Haugesund er en destinasjonen vi har ønsket oss. Endelig har vi to hoteller i hjemfylket Rogaland, sier kjedeansvarlig i Smarthotel Ørjan Kjærstad.

Banken Hotel åpnet i april 2011, har 52 rom og ligger i Strandgaten – midt i Haugesund sentrum.

– Et fantastisk hotell med verdier vi kjenner oss igjen i: God service, innbydende frokost, sentral beliggenhet og ikke minst en god atmosfære, uttaler Kjærstad.

Blant Norges beste

Banken Hotel stakk nylig av med seieren under TripAdvisors kåring «best bargain hotel». De havnet også på en 23. plass på TripAdvisors liste over Norges 25 beste hoteller – uavhengig av kategori.

– At gjestene har gitt så gode tilbakemeldinger forsterker det gode inntrykket vi har av Banken Hotell. Med Banken som partnerhotell er det nå tre av hotellene i Smarthotel-kjeden som ligger på «best bargain hotel»-listen til TripAdvisor. Det er vi stolte av, sier Kjærstad.

Beholder navnet

Banken Hotel skal beholde navnet sitt, men blir et såkalt partnerhotell i Smarthotel-kjeden.

Hotellsjef Camilla Husby på Banken Hotel gleder seg til samarbeidet.

– Smarthotel, med sine innovative og driftseffektive løsninger, var et naturlig valg da vi skulle finne en samarbeidspartner.

Banken Hotel skal fortsatt drives som et frittstående hotell, men vil ha et tett salgs- og markedssamarbeid som Smart Partnerhotell.

– Samtidig vil vi videreutvikle de muligheter som ligger på driftssiden og ikke minst kompetanseoverføring begge veier. Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Husby.

Flere nyheter: