Menu
Ready kunne juble for seier og finaleplass i NM-sluttspillet bandy etter en sen vending mot Solberg i avgjørende kamp tirsdag. Her scoringsjubel fra den første semifinalekampen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Bandy: Ready vendte og knep finaleplassen

Ready lå under 1-3 et kvarter før slutt i tirsdagens avgjørende semifinale mot Solberg i bandysluttspillet, men vendte til 4-3-seier og møter Stabæk i finalen.

Av NTB | 03.03.2020 23:16:17

Sport: Grunnserievinner Ready var ille ute mot laget som ble nummer fire i serien. Etter to seirer hver på de fire første semifinalekampene var det gjestene som tok kommandoen og ledet 3-1 etter mål av Petter Renstrøm Moen, Sondre Bratvold Kristoffersen og Eirik Bø Johnsen.

Iskander Nugmanov hadde utlignet til 1-1 for Ready i første omgang, men gjestene tok ledelsen igjen før pause og økte den etter et snaut kvarter av 2. omgang. Det siste kvarteret scoret Peter Michael Haug, Stian Bjørhovde Kavli og Albin Rønnkvist.

Vinnermålet kom på overtid, og med 4-3 er Ready klar for finale mot Stabæk, som slo Ullern i tre strake kamper og er klar for sin 15. strake NM-finale. Finalen spilles 14. mars på Frogner stadion.

(©NTB)

Flere nyheter: