reklame
Menu
Jervs Michael Baidoo scoret 1-0-målet mot Grorud. Her er han i aksjon mot Tromsø tidligere i høst. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Baidoo-dobbel ga viktig Jerv-seier mot nedrykkstruede Grorud

Michael Baidoo ble den store helten da Jerv vant 2-0 den viktige koronautsatte kampen i bunnstriden i 1. divisjon torsdag kveld.

Av NTB | 03.12.2020 19:53:20

Sport: Baidoo snappet opp ballen på midtbanen og satt fart etter 14 minutter. Han løp helt fram til mål og avsluttet fra åtte meter, og ballen snek seg mellom beina på Grorud-keeper Mats Viken. Deretter punkterte han kampen seks minutter før slutt.

Grorud førte spillet i første omgang i regnet og vinden i Grimstad, men Jerv var farlige på kontringer. Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor med mange dueller på den tunge gressmatta.

Jerv sto med fem strake tap før klubben ble den første i norsk toppfotball til å få koronasmitte i troppen. Etter den ti dager lange karantenen fulgte fem seirer og én uavgjort før det på nytt ble fem strake tap.

De tre poengene sendte Jerv opp på 10.-plass, fire poeng over Grorud som blir værende på kvalifiseringsplass. Jerv har tre kamper igjen av årets sesong (Sandnes Ulf, Åsane og Stjørdals-Blink).

Grorud møter Kongsvinger og Lillestrøm i det som blir en kamp om å fornye kontrakten i divisjonen. Oslo-klubben har ett poeng opp til trygg plass, men Strømmen og Stjørdals-Blink over dem har én kamp mindre spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: