Menu
Tidligere visepresident Joe Biden tilbyr senator Bernie Sanders albuehilsen mens de trolig holder pusten i nærkontakt søndag. Begge går for kvinnelig visepresidentkandidat. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix

Både Biden og Sanders vil gå for kvinnelig visepresident

I søndagens debatt mellom Demokratenes aldrende presidentkandidater ble det langt på vei lovet at visepresidentkandidaten vil bli en kvinne, uansett.

Av NTB | 16.03.2020 03:31:41

Sosiale forhold: – Det finnes en rekke kvinner som er kvalifisert til å bli president i morgen. Jeg ville valgt en kvinne som min visepresident, slo tidligere visepresident Joe Biden fast.

Motkandidat og senator Bernie Sanders sa omtrent det samme, men vil ha en kvinne som tenker i samme baner som ham selv.

– For meg handler det ikke bare om å nominere en kvinne. Det handler om å sikre at vi har en progressiv kvinne, og det finnes progressive kvinner der ute. Så jeg heller veldig mot å bevege meg i den retningen.

(©NTB)

Flere nyheter: