Menu
Meldingen på stadion om at kampstart er utsatt og at ny informasjon kommer klokken 21.15. Foto: Petr David Josek / AP / NTB

Avspark i Champions League-finalen utsatt etter kaos – melding om at politiet bruker tåregass

Avsparket i Champions League-finalen i fotball er utsatt på grunn av kaos utenfor stadion. Ifølge medier har politiet brukt tåregass.

Av NTB | 27.05.2022 21:16:07

VG melder at speakeren på stadion har opplyst at kampstart er utsatt med 15 minutter. Kampen skulle startet klokken 21.

Sky News skriver at det er problemer med å få Liverpool-fansen inn på stadion. Den engelske klubben møter Real Madrid i finalen. Sky skriver også at BT Sport, som har rettigheter til kampen, melder at politiet har brukt tåregass mot fans.

Journalisten Andy Kelly fra Liverpool skriver også på Twitter at det er brukt tåregass.

– Det er null kommunikasjon med fansen. Ingen kunngjøringer om hvorfor vi fortsatt er her. Hvorfor vi er blitt tåregasset eller at avspark er utsatt, skriver Kelly.

Videoer som er lagt ut i sosiale medier viser fans som løper gjennom portene. Flere medier melder at en rekke fans uten billett har klart å ta seg inn på stadion.

Ifølge Sky News er fansen på tribunene svært misfornøyd med at kampstart utsettes. Det er mange som uttrykker sin misnøye med måten arrangøren har håndtert gigantkampen.

Liverpool (4-3-3): Alisson Becker – Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Andy Robertson – Jordan Henderson, Fabinho, Thiago – Mohamed Salah, Sadio Mané, Luis Diaz.

Real Madrid (4-3-3): Thibault Courtois – Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy – Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric – Federico Valverde, Karim Benzema, Vinicius Junior

Det er meldt om stort kaos utenfor Stade de France, der finalen spilles. Finalen ble flyttet fra St. Petersburg på grunn av Russlands angrep på Ukraina.

Dette er lagoppstillingene som ble sendt ut før kampstart:

(©NTB)

Flere nyheter: