reklame for Sheiken Bowling
Menu
Torgeir Børven (til venstre) har snart jublet for siste gang for Odd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Aviser: Børven-ja til Rosenborg – RBK ønsker rask overgang

Avisen Varden melder at Torgeir Børven har akseptert et tilbud fra Rosenborg og forsvinner dit senest om halvannen måned.

Av NTB | 16.06.2020 15:20:06

Sport: Varden henviser til «kilder». Børvens kontrakt med skiensklubben løper ut 31. juli, og laget har sin første kamp i Eliteserien tirsdag hjemme mot Sandefjord.

Børven tar plass på topp i angrepet til Odd fra start.

Han ble toppscorer i Eliteserien forrige sesong med 21 mål. Det var et eksepsjonelt år for ham. Børven hadde ikke vært i nærheten av så mange mål i sine tidligere sesonger i norsk toppfotball.

I 2018 scoret han fem ganger på 21 kamper for Odd. Året før ble det tre mål på 23 kamper i Brann.

Skulle Børven fortsette kontraktstiden ut i Odd, vil han kunne få med seg ti kamper. Men ifølge Adresseavisen ønsker RBK å hente ham til Trondheim før den tid.

Børven har hele tiden svart «ingen kommentar» på spørsmål om framtiden og henvist spørsmålene videre til sin agent, Kent Karlsen. Han har foreløpig ikke svart på Vardens henvendelse tirsdag.

– Når du blir toppscorer i Norge, får vi bare akseptere at du kanskje ønsker å se på muligheten for noe annet. Samtidig er Torgeir motivert, og han kommer til å stå på for Odd framover, sa Odds sportssjef Tore Andersen til NTB for noen uker siden.

(©NTB)

Flere nyheter: