reklame for smiaa
Menu
Rundt 70 millioner amerikanere vil motta sjekker påført navnet til president Donald Trump, ifølge avisa Washington Post. Papir-sjekker vil bli brukt i tilfeller der skattevesenet IRS ikke har mottakernes bankopplysninger. Mange av disse mottakerne er personer med lav inntekt. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix

Avis: Trump får navnet sitt på sjekker med krisehjelp

President Donald Trump har sørget for å få navnet sitt på sjekker med økonomisk krisehjelp som skal sendes til 70 millioner amerikanere, ifølge Washington Post.

Av NTB | 15.04.2020 10:02:35

Økonomi og næringsliv: Anonyme kilder i det amerikanske skattevesenet IRS forteller at det vil stå «president Donald J. Trump» på utbetalingene.

At en utbetaling fra IRS kommer med navnet på USAs president, har aldri tidligere skjedd, ifølge Washington Post. Beslutningen kan angivelig føre til at utbetalingene blir noen dager forsinket.

Pengeoverføringer direkte til amerikanske innbyggere er et ledd i den historiske krisepakken på 2.000 milliarder dollar som Kongressen har vedtatt for å håndtere koronakrisen.

I tilfeller der IRS ikke har mottakernes bankopplysninger, vil utbetalinger på 1.200 dollar komme i form av papirsjekker.

(©NTB)

Flere nyheter: