reklame for Sheiken Bowling
Menu
PSG-trener Mauricio Pochettino omfavner Marquinhos i en seriekamp nylig. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Avis: PSG vil bryte med Pochettino etter sesongen

Mauricio Pochettinos dager som trener i Paris Saint-Germain kan være talte. Storklubben jakter på hans erstatter, skriver Le Parisien.

Av NTB | 17.04.2022 13:34:33

Sport: I fjor sommer forlenget Pochettino kontrakten med PSG fram til og med 2022/23-sesongen. Mye tyder likevel på at argentineren må flytte på seg om kort tid.

Le Parisien melder at klubbledelsen vil avslutte samarbeidet. Det skjer i forkant av klassikermøtet med Marseille på Parc des Princes søndag.

Pochettino har fått kritikk for måten PSG spiller på. I hjemlig serie styrer laget mot en suveren titteltriumf, men også i år sviktet det i Champions League. Forrige måned ble et overtak skuslet bort i returkampen mot Real Madrid i åttedelsfinalen.

Det var en tung smell for en klubb som foran sesongen forsterket stallen med Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Nuno Mendes, Achraf Hakimi og Gianluigi Donnarumma.

PSG har hatt rike eiere fra Qatar siden 2011. Siden har hovedmålet vært å vinne den gjeveste europacupen, men hittil har det ikke skjedd.

Zinédine Zidane seiler opp som storfavoritt til å ta over etter Pochettino. Det franske fotballikonet ledet Real Madrid til tre strake mesterligatitler som trener mellom 2016 og 2018.

(©NTB)

Flere nyheter: