Menu
Ståle Solbakken har det tøft i FC København om dagen. Foto: Liselotte Sabroe / NTB

Avis: – Kjemper disse spillerne virkelig for Solbakken?

Danmarks største avis setter spørsmålstegn ved om Ståle Solbakken når inn og får svar hos FC København-spillerne lenger.

Av NTB | 02.10.2020 10:38:06

Sport: Solbakken har vært en kjempesuksess i sine to perioder i FCK, både sportslig og økonomisk: Hundretalls millioner kroner i overskudd på spillerhandler, det samme i inntekter fra Champions League og europaligaen og mange titler.

Etter Rijeka-tapet torsdag kalte Solbakken det «min mørkeste dag som FCK-trener». Laget hans kom ikke med i europaligaens gruppespill. I den danske serien er det bare blitt ett poeng på de tre første kampene.

Også økonomisk går FCK mot et uvanlig brutalt år.

– Ansvaret for den sportslige nedturen: Selvfølgelig er det Ståle Solbakkens. Det tar han også på seg, men man kan ikke la være å tenke at han er i ferd med å miste spillernes respekt og oppbakking, skriver Ekstra-Bladets sportsredaktør Allan Olsen.

– Kjemper disse spillerne virkelig for Ståle Solbakken? Kanskje, men det kommer ikke ut av alle porene på spillerne at de går gjennom ild og vann for sin trener.

– Kvaliteten halter voldsomt, selvtilliten er forsvunnet, europaligaen er druknet og superligaen halter. Det er nå Ståle Solbakken skal vise om han er den riktige mann i FCK, skriver avisen videre.

Nordmannen selv har bare en oppskrift: – Det er ikke annet å gjøre enn å jobbe steinhardt med å vende dette i superligaen. Kamper som denne kan vi ikke få igjen før neste år, sier han.

FCK har fått gode priser ved salg av spillere de siste årene, men uten europaligaen som utstillingsvindu, ligger det an til lavere priser på de aktuelle spillerne.

(©NTB)

Flere nyheter: