Menu
Alexander Sørloth skal undersøkes torsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Avis: Ingen brudd for Sørloth, ny undersøkelse fredag

Torsdagens undersøkelser skal ha konkludert med at Alexander Sørloth ikke pådro seg noe brudd mot Malatyaspor onsdag. Endelig skadesvar ventes fredag.

Av NTB | 12.03.2020 19:02:26

Sport: Sørloth ble byttet ut etter 39 minutter da Trabzonspor slo Yeni Malatyaspor 3-1 på bortebane i den tyrkiske superligaen onsdag. Det kunne se ut til at den norske måltyven fikk en smell i venstrefoten.

Trabzonspor-trener Hüseyin Cimsir antydet etter kampen at skaden den norske lanbdslagsspissen pådro seg ikke er av det alvorlige slaget, og torsdagens undersøkelser endte angivelig heller ikke med noen negative nyheter.

Avisen Hurriyet skriver at ingenting tyder på bruddskade, og at en MR-undersøkelse fredag vil gi ytterligere svar på skadeomfanget.

Til den tyrkiske toppklubbens nettsider sa samtidig trener Hüseyin Cimsir at nordmannens skade ikke nødvendigvis behøver å være så alvorlig.

– Sørloth ser ikke ut til å være alvorlig skadd slik det ser ut nå, men vi skal dele den eksakte informasjonen med dere i morgen (torsdag), sa Cimsir onsdag kveld.

Det viste seg ikke å stemme. MR-undersøkelsen blir angivelig først gjennomført fredag.

Det hersker naturlig nok usikkerhet rundt om Sørloth vil kunne spille søndagens ligakamp mot Fredrik Gulbrandsens Istanbul Basaksehir. Den kampen er særdeles viktig i gullkampen i tyrkisk fotball. Trabzonspor og Basaksehir er a poeng på toppen av tabellen foran helgens møte.

Sørloth har hatt en meget god sesong i tyrkisk fotball, der han har scoret 19 seriemål på 25 kamper for Trabzonspor. De to siste kampene har han riktignok gått målløs av banen.

Onsdagens møte med Malatyaspor endte med 3-1-seier.

I tyrkiske medier ble Sørloth-skaden umiddelbart omtalt som særdeles dårlige nyheter for gulljagende Trabzonspor etter kampen. «Alexander Sørloth-sjokk for Trabzonspor» skrev avisen Fanatik.

Utfallet av fredagens MR-undersøkelse vil også ha stor interesse for landslagssjef Lars Lagerbäck. Norge møter Serbia i nasjonsligaomspillets semifinale 26. mars. En eventuell finale spilles mot Skottland eller Israel fem dager senere.

(©NTB)

Flere nyheter: