reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
FA vil ta i bruk Wembley for å få fullført PL-sesongen. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix

Avis: FA vil bruke Wembley til engelsk sesongavslutning

Det engelske fotballforbundet (FA) planlegger å ta i bruk Wembley og det nasjonale treningssenteret St. George's Park for å fullføre Premier League-sesongen.

Av NTB | 13.04.2020 12:48:06

Sport: Planene blir omtalt av avisen The Times ifølge det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Avisen skal ha kilder på at FA tilbyr å stille landslagsarenaen og Englands treningssenter til disposisjon for å få i gang Premier League igjen.

Premier League er utsatt på ubestemt tid på grunn utbruddet av koronaviruset, men fotballforbundet har fortsatt håp om å få avsluttet sesongen.

Treningssenteret skal ha 13 fotballbaner som lagene kan bruke til trening før kampene på Wembley, og senteret består også av et hotell med 228 hotellrom der lagene kan oppholde seg.

FA valgte å stenge treningssenteret 24. mars, som gjør at både fotballbanene og hotellet er mulig å bruke.

Ifølge The Times er det lite sannsynlig at sesongavslutningen vil åpnes opp for publikum.

I tillegg til faren for smitte av koronaviruset, er det også stilt spørsmål om flere kamper på kort tid vil gjøre at det er mulig å gjennomføre sesongen.

En av dem som er skeptiske til det er Manchester City-stjernen Kevin de Bruyne, som mener at spillerne trenger tre til fire uker for å forberede seg til at sesongen begynner igjen.

– Hvis vi starter med en gang vil alle bli skadd etter noen få kamper, sa de Bruyne i et intervju med den belgiske avisen HLN, gjengitt av The Independent.

Wembley vil kunne avholde flere kamper per dag og hjelpe med å minske reiseaktiviteten, mens treningssenteret St. George’s Park har flere fasiliteter som kan tas i bruk.

All fotball i England ble stoppet 13. mars og en gjenoppstart av sesongen vil være avhengig av helsemyndighetenes anbefaling og rådgivning fra regjeringen.

(©NTB)

Flere nyheter: