Menu
En kvinne ble funnet død og en hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni. En mann er nå siktet for uaktsomt drap og promillekjøring. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Avhør av siktet i Snartemo-saken fortsetter

Avhørene fortsetter av mannen som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne ble funnet død og en annen hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni.

Av NTB | 10.10.2019 15:21:54

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen i 20-årene ble pågrepet hjemme tidlig onsdag morgen og satt avhør i flere timer. Avhørene fortsetter torsdag, ifølge NRK.

– Vi mener vi har sikre bevis og at vi har god oversikt over hva som har skjedd, sier politiadvokat Hellek Rue.

Den siktede, som kommer fra Vest-Agder, har ikke selv meldt seg til politiet. Han ble innkalt som vitne i saken kort tid etter hendelsen.

Siktedes forsvarer, advokat Berit Therese Knudsen, vil ikke svare på hva mannen har forklart så langt.

– Jeg kan ikke kommentere noe som helst før avhørene er avsluttet, sier hun. Forhåpentligvis skjer dette i ettermiddag, sier advokaten videre.

Mannen vil trolig ikke bli framstilt for varetektsfengsling siden politiet ikke mener det er fare for gjentakelse.

28 år gamle Daisy Mai Tran fra Frankrike ble funnet død 2. juni på en øde grusvei på Snartemo i Hægebostad kommune. I tillegg ble en kvinne fra Litauen funnet hardt skadd.

Mannen er også siktet for promillekjøring. Politiet mener mannen i beruset tilstand har kjørt på de to kvinnene og stukket fra stedet. Strafferammen er seks års fengsel.

(©NTB)

Flere nyheter: