Menu
Justin Tucker jubler etter å ha gitt Baltimore Ravens seier i NFL-kampen mot Detroit Lions med et trepoengspark fra egen halvdel i siste sekund. Foto: Duane Burleson, AP / NTB

Avgjorde NFL-kamp i siste sekund med spark fra egen halvdel

Justin Tucker satte ny NFL-rekord for det lengste trepoengspark noensinne, fra 66 yards, da han avgjorde for Baltimore Ravens i siste sekund mot Detroit Lions.

Av NTB | 26.09.2021 23:37:22

Sport: Lions ledet med ett poeng da det sto igjen tre sekunder på klokka. Derfor hadde ikke Ravens noe å tape, og de satte sin lit til Tucker. Mens klokka tikket ned til null seilte hans spark i en høy bue og dalte ned i målsonen. Ballen spratt på tverrliggeren og over den, og Ravens kunne juble for seier 19-17.

– Med en gang jeg så tilslaget tenkte jeg at det kunne gå. Han er den beste kicker i NFL-historien, sa Ravens-trener Matt Harbaugh ifølge The Athletic.

Den tidligere rekorden for lengste trepoengspark var 64 yards, satt av Matt Prater i 2013.

Tucker ble omfavnet av elleville lagkamerater etter sparket som utgjorde forskjellen mellom seier og tap, mens hjemmelaget fortvilte.

– Jeg er mer nervøs når jeg tenker på det etterpå enn jeg var da jeg skulle sparke, sa Tucker.

Ravens virket fortapt, men quarterbackstjernen Lamar Jackson satte laget i posisjon med en 36-yardspasning til Sammy Watkins. Så fikk Tucker sjansen til å skrive historie.

Hans personlige rekord før søndag var 61 yards. Også det sparket var vinnerpoengene i en kamp mot Lions.

(©NTB)

Flere nyheter: