reklame for smiaa
Menu
Brannvesen har kontroll over brannen i et næringsbygg utenfor Moelv i Ringsaker kommune. Foto: Ole Ludvig Rosenborg / Ringsaker Blad / NTB

Avdøde etter brann i Moelv blir obdusert

Personen som onsdag ettermiddag ble funnet omkommet etter en større brann i et næringsbygg ved Moelv sentrum i Ringsaker kommune, blir obdusert.

Av NTB | 30.09.2020 17:07:59

Ulykker og naturkatastrofer: Vedkommende er ikke identifisert. I en pressemelding opplyser politiet at personen vil bli obdusert.

– Politiet har startet etterforskning og gjennomfører nå ulike tekniske og taktiske etterforskningskritt. Kriminalteknikere er på stedet og sikrer spor. Området rundt næringsbygget er avsperret, skriver Innlandet politidistrikt i pressemeldingen.

Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent, og obduksjonsrapporten er ventet å foreligge i løpet av noen få dager.

Det var ved 7-tiden onsdag morgen at nødetatene fikk melding om brannen. Da brant omtrent 200 meter av takets lengde på næringsbygget.

Ved 10-tiden opplyste politiet at det hadde kommet informasjon om at det skal ha vært utført arbeid på taket av bygget i dag tidlig, og senere bekreftet de at en person hadde omkommet i brannen.

Pårørende blir tatt hånd om, og det er opprettet kriseteam.

Bygget som brant, har blitt brukt til lagring av bobiler og båter, og det er blitt jobbet med å redde disse.

Da det tok til å brenne rykket brannvesenet ut med alle tilgjengelige mannskaper fra hele Hedmarken, samt fra Gjøvik. Rundt 30 brannmannskaper deltok i slokkearbeidet, ifølge Hamar Arbeiderblad.

(©NTB)

Flere nyheter: