Menu
Mange har avbestilt turen til skidestinasjoner som Norefjell etter nedstengningen i 25 kommuner på Østlandet. Illustrasjonsfoto: Halvard Alvik / NTB

Avbestillingsras ved fjelldestinasjoner etter nedstengning

Overnattingsbedrifter på skisteder som Hafjell, Kvitfjell og Norefjell opplevde at mange avbestilte etter nedstengningen i 25 kommuner på Østlandet.

Av NTB | 26.01.2021 21:53:32

Fritid: Odd Stensrud i Alpinco, som eier alpinanlegg og flere overnattingsbedrifter i både Hafjell og Kvitfjell, sier til Dagens Næringsliv at det er helt uvirkelig.

– Vi opplevde et ras av avbestillinger i begynnelsen av januar da regjeringen advarte mot å reise. Nå forsvinner siste rest av gjester som hadde bestilt overnatting ettersom vårt hovedmarked er Oslo og omegn, sier han.

Også Norefjell skisenter og Beitostølen resort har opplevd avbestillinger etter nedstengningen. Der håper de på en åpning til vinterferien.

– Vi er helt avhengige av de to ukene der i år som utlendingene uteblir. Det blir veldig tøft for både oss og hele bransjen om det blir strenge restriksjoner også da, sier direktør Marius Arnesen ved Norefjell Skisenter til avisa.

(©NTB)

Flere nyheter: