Menu
Søndagens kamp mot Haugesund ble den siste i Molde-drakt for denne gang for Fredrik Aursnes. Han er klar for Feyenoord. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Aursnes solgt til Feyenoord: – Fortjener å ta det neste steget

Fredrik Aursnes er klar for Feyenoord. Det bekreftet Molde like etter at midtbanespilleren hadde fullført sin siste kamp for klubben mot Haugesund søndag.

Av NTB | 08.08.2021 20:23:19

Sport: Aursnes spilte hele kampen da Molde vant 5-4 i en heseblesende kamp mot Haugesund søndag. Rett etter kampslutt bekreftet Molde på sitt nettsted at midtbanespilleren er klar for Feyenoord.

– Vi vil takke Fredrik Aursnes for fem og et halvt fantastiske år i klubben. Han har tatt store steg, og utviklet seg til å bli en fantastisk fotballspiller, sier administrerende direktør i Molde Ole Erik Stavrum og fortsetter:

– Fredrik har helt klart vært en viktig bærebjelke i laget, og etter strålende kamper i Eliteserien og Europa, fortjener han å ta det neste steget.

25-åringen har storspilt for Molde siden han kom fra Hødd i 2016 og har lengt vært linket til utenlandske klubber. Storklubber som Atlético Madrid og Atalanta har vært ryktet til Aursnes tidligere.

I fjor sommer var han på det nærmeste klar for Toulouse, men Aursnes valgte til slutt selv å takke nei til en overgang til den franske klubben.

Nå er han klar for spill i den nederlandske æresdivisjonen og Feyenoord.

(©NTB)