reklame for Utvik Autoservice
Menu
Fredrik Aursnes kan ende opp i Leeds. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Aursnes-nei til Frankrike-eventyr – ukjent med Leeds-interesse

Molde-spiller Fredrik Aursnes har sagt nei til tilbudet som foreligger fra franske Toulouse. Påstandene om at Leeds skal være interesserte, er nye for ham.

Av NTB | 17.08.2020 14:17:42

Sport: I et intervju med Romsdals Budstikke mandag bekrefter Aursnes at det ikke ser ut til å bli noe Frankrike-eventyr.

– Per nå er det et nei, slik saken står. Jeg vet ikke om det er endelig, eller om Jim (agent Solbakken) fortsetter å forhandle. Jeg vet ikke om det er noe å gå videre på, eller om det er ferdig. Men akkurat nå ser det ikke ut som det blir noe av, sier Aursnes til lokalavisen.

Toulouse holder til på nivå to i Frankrike.

Mandag meldte de britiske avisene Daily Mail og The Sun at Leeds skal være interesserte i Molde-spilleren. Den nyopprykkede Premier League-klubben skal angivelig være beredt til å betale fem millioner pund, tilsvarende 58 millioner kroner.

Det er i så fall en kraftig økning fra kjøpssummen på 32 millioner kroner Molde og Toulouse angivelig ble enige om. I Molde har man imidlertid ikke hørt noe om Leeds-interessen.

– Jeg har fått det med meg i media, men vet ingenting, for være ærlig. Jeg har ikke hørt noe om dette, egentlig, så det er ikke så mye mer å si, sier Aursnes.

Molde-direktør Ole Erik Stavrum sier han er ukjent med at den engelske klubben skal være på banen.

Tidligere har Frank Strandli, Gunnar Halle, Alf-Inge Haaland og Eirik Bakke spilt for Leeds.

(©NTB)

Flere nyheter: