Menu
Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Audi hinter om inntreden i Formel 1-sirkuset

Det har lenge vært rykter om at både Audi og Porsche ønsker seg inn i Formel 1-sirkuset. Fredag la førstnevnte ut et bilde av en Formel 1-bil med Audis logo.

Av NTB | 26.08.2022 08:50:47

Sport: – Flere ringer kommer. Følg med her, skriver Audi i en Twitter-post med bakdelen til en Formel 1-bil med tyskernes velkjente ringer og Formel 1-logoen på.

Det har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet at Volkswagen-konsernet har ønsket sin inntreden i Formel 1-sirkuset med Audi og Porsche.

Motorsport.com skriver at Audi allerede denne helgen kan avsløre planene sine planer under Grand Prix-løpet i Spa i Belgia.

Etter måneder med diskusjoner for å finne et partnerteam, er det forstått at en avtale nå er på plass mellom Audi og Sauber-teamet, som for tiden konkurrerer under Alfa Romeo-navnet.

Mens Audi gjør god fremgang, har ikke en offentlig kunngjøring om Red Bull og Porsches samarbeid skjedd så raskt som noen hadde forventet.

I flere uker ble det forklart at forsinkelsene med å ferdigstille motorreglene fra 2026 var årsaken til at det ikke var kommet noen offentlige presentasjon.

Motorreglene ble senere underskrevet 16. august, men det er fortsatt ingen indikasjon på når en offisiell presentasjonen fra Red Bull og Porsche vil komme.

(©NTB)