Menu
Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vei til Barcelona. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

Aubameyang på vei til Barcelona: – Ser ut til at vi lykkes

Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang skal være nær en overgang til den spanske fotballgiganten Barcelona.

Av NTB | 31.01.2022 20:50:33

Sport: Barcelona-president Joan Laporta bekreftet mandag kveld at det jobbes på spreng med å få overgangen i orden før overgangsvinduet stenger.

– Det ser ut til at vi vil lykkes, sa Laporta. Uttalelsene er gjengitt av blant andre den spanske avisen Mundo Deportivo.

Tidligere mandag kalte Laporta jobben med lande Aubameyang-avtalen «svært vanskelig». Da samtalene ble kjent gikk rapportene på at klubbene forhandlet om en låneavtale, men mandag kveld melder velrennomerte The Athletic at Aubameyangs tid i Arsenal trolig er over.

Det skal ligge an til at spissen signerer en seks måneder lang avtale med opsjon på ytterligere ett år.

Aubameyang ble avbildet i Barcelona tidligere mandag. Ifølge rapportene skal imidlertid Arsenal-profilen i utgangspunktet ha vært i byen for å besøke familie.

Måltyven ble i forrige måned fratatt kapteinsbindet i Arsenal og satt ut av troppen av disiplinære årsaker. Han skulle ha spilt Afrikamesterskapet for hjemlandet Gabon, men det gikk i vasken etter at storscoreren testet positivt på koronaviruset.

I etterkant av at Premier League-stjernen ble bekreftet smittet, skal han ha fått påvist problemer med hjertet. Det førte til at han returnerte til London uten å ha vært på banen i Afrikamesterskapet.

Ved siden av at Barcelona skal jobbe med å få i havn Aubameyang-avtalen, jobber den spanske klubben også med å selge Ousmane Dembélé. Hans kontrakt med Barcelona utløper til sommeren, hvilket betyr at franskmannen kan forlate klubben gratis da.

Det scenarioet har økonomisk kriserammede Barcelona jobbet hardt for å unngå. Håpet er derfor å selge Dembele i januarvinduet.

(©NTB)

Flere nyheter: