Menu
Atlético Madrids klubbpresident Enrique Cerzo avviser ryktene om at Cristiano Ronaldo skal slutte seg til hovedstadsklubben. Foto: Jon Super/AP Photo/NTB.

Atlético-presidenten avviser Ronaldo-ryktene: – Umulig

Det har florert rykter de siste ukene om at Atlético Madrid er Cristiano Ronaldos neste klubb. Det avkrefter imidlertid klubbpresident Enrique Cerzo.

Av NTB | 27.07.2022 08:50:43

Sport: – Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerzo til et samlet spansk pressekorps ifølge Marca.

Atlético har tidligere uttalt at det er en veldig vanskelig overgang å kunne gjennomføre på grunn av klubbens økonomi.

Ronaldo skulle etter planen vært tilbake på trening i starten av juli, men fikk ifølge United fravær av familiære årsaker. Det førte til at han uteble fra klubbens oppkjøringsturné i Thailand og Australia.

Tross sterke rykter om at portugiseren ønsker seg vekk fra klubben, har United-manager Erik ten Hag flere ganger avvist at 37-åringen er til salgs.

Ronaldo har ett år igjen på kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for Real Madrid.

Tirsdag ble superstjernen avbildet på vei inn på Manchester Uniteds treningsanlegg sammen med sin agent Jorge Mendes. Uniteds managerlegende Sir Alex Ferguson ble også sett kjørende inn portene.

(©NTB)

Flere nyheter: