reklame for smiaa
Menu
Atletico Madrid-stjernen Diego Costa har fått påvist koronasmitte og er i isolasjon. Foto: Lluis Gene, Pool via AP / NTB scanpix

Atlético Madrid: Diego Costa er koronasmittet

Atlético Madrid-spillerne Diego Costa og Santiago Arias har begge testet positivt på koronaviruset og er isolert fra lagkameratene, melder den spanske klubben.

Av NTB | 03.09.2020 22:08:02

Sport: Alle klubbens spillere er testet i forkant av treningsstart fredag, i tråd med smittevernprotokollen for La Liga. Costa og Arias møtte ikke til testing fordi de allerede hadde testet positivt under ferien.

– Diego Costa og Santiago Arias fikk påvist koronasmitte under ferien, og de er nå i isolasjon. Begge er symptomfrie, heter det i en uttalelse fra klubben.

– Begge spillere holder seg hjemme og etterlever alle myndighetenes pålegg. Derfor kommer de ikke til å være med når laget starter sesongoppkjøringen 4. september. De slutter seg til spillerstallen når de er ferdig med karantenen og har testet negativt.

Angel Correa og Sime Vrsaljko testet positivt før mesterligakvartfinalen mot Leipzig i august og mistet derfor den viktige kampen.

Den spanske serien starter igjen 12. september, men Atlético spiller først i den tredje uken fordi laget hang med i mesterligaen så lenge og har krav på en pause.

(©NTB)

Flere nyheter: