Menu
Atalanta-spillerne feirer ett av Josip Ilicics fire mål i bortekampen mot Valencia tirsdag. Nå er de alle isolert etter at fem Valencia-ansatte har testet positivt på koronaviruset. Foto: Uefa via AP / NTB scanpix

Atalanta isoleres etter positive Valencia-prøver

Den italienske fotballklubben Atalanta har isolert alle sine spillere og andre ansatte etter at fem personer tilknyttet Valencia testet positivt på koronavirus.

Av NTB | 15.03.2020 21:02:22

Sport: Atalanta tok seg tirsdag til kvartfinale i mesterligaen med 4-3-seier borte mot Valencia for tomme tribuner. Kampen var stengt for tilskuere fordi Atalanta kommer fra regionen i Italia som er hardest rammet av viruset.

Siden er all fotball i de fleste deler av Europa blitt avlyst inntil videre, men søndag ble det klart at Valencia-forsvarer Ezequiel Garay og fire andre i klubben har testet positivt på viruset. Det er ikke oppgitt hvem de fire andre er, og om noen av dem er spillere.

Garay ble nylig operert og spilte ikke tirsdag. Uansett har Atalanta valgt å isolere alle sine ansatte.

– Vi isolerer alle i sine hjem og overholder alle hygieneregler, heter det i en uttalelse fra klubben.

All idrett i Italia er avlyst fram til 3. april, men Atalanta hadde planlagt å gjenoppta treningen mandag. Nå utsettes det til 24. mars.

Josip Ilicic, som scoret alle Atalantas fire mål i Valencia, donerte i helgen matchballen til et sykehus i Bergamo for å skaffe penger til kampen mot viruset.

(©NTB)

Flere nyheter: