reklame for smiaa
Menu
Zlatan Ibrahimovic fortsetter å levere målpoeng for Milan. Foto: Tano Pecoraro / LaPresse via AP / NTB scanpix

Askildsen med drømmemål mot Milan – stoppet av Zlatan

Kristoffer Askildsen presenterte seg med en perlescoring i Serie A onsdag, men Sampdoria tapte 1-4 hjemme mot Milan og en brennhet Zlatan Ibrahimovic.

Av NTB | 29.07.2020 21:32:55

Sport: Den norske 19-åringens scoring kom for sent til at vertene kunne jakte poeng. Askildsen ble byttet inn drøye kvarteret før slutt, og etter 86 minutter slo han til etter et hjørnespark.

Milan var i ferd med å kontre, men Sampdoria gjenvant ballen. Askildsen forserte framover og skrudde ballen inn oppe i høyre vinkel fra drøyt 20 meters hold.

Zlatan er oppe i ni mål og fem målgivende pasninger på 17 seriekamper siden han returnerte til Milano. Med det er han en sterk bidragsyter til at Milan har hevet seg kraftig i siste halvdel av sesongen.

Storklubben skal spille europaliga neste sesong og la onsdag kraftig press på Roma i kampen om 5.-plassen i den italienske ligaen.

Den som tar den, går direkte inn i gruppespillet i europaligaen. Laget på 6.-plass må spille kvalifisering.

Svensken inntok servitørrollen tidlig i annen omgang da han nikket et innlegg ned til Hakan Calhanoglu. Tyrkeren banket inn 2-0.

Fire minutter senere var rollene byttet. Calhanoglu spilte fri Zlatan, som scoret via hånden til keeper Wladimiro Falcone.

Etter Askildsens scoring trygget Rafael Leão seieren ved å sette inn 4-1.

Morten Thorsby sonet karantene og kunne ikke spille for Sampdoria onsdag.

Det er nok uansett den dobbelt så gamle Zlatan Ibrahimovic som kommer til å stjele overskriftene etter kampen. Den svenske veteranspissen scoret to mål og la opp til ett.

Bortekampen mot Sampdoria var bare tre minutter gammel da Zlatan scoret sitt første mål. Han var sterk i feltet og headet inn innlegget fra Ante Rebic.

(©NTB)

Flere nyheter: